Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τα φακελάκια και το εμπόριο της ανοχής έξω από τα νοσοκομεία

Όπως πολύ πρόσφατα έγραφα ΕΔΩ το νοσοκομείο Λαμίας ακολουθεί κατά πόδας το Γ.Ν. Άμφισσας. Οι πληροφορίες λένε και δεν διαψεύδονται από πουθενά, ότι στο Νοσοκομείο της Λαμίας υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με φακελάκια - δωράκια - συμπεριφορές γιατρών προς ασθενείς και συνοδούς ασθενών, όχι όλων, αλλά κάποιων που αμαυρώνουν το σύνολο του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου.
Το κακό με αυτή την κατάσταση είναι ότι προκαλεί απογοήτευση και κάποιοι νέοι γιατροί, που πηγαίνουν εκεί με όρεξη να προσφέρουν, μόλις συνηδειτοποιούν τι συμβαίνει, κοιτάζουν πότε θα φύγουν για το εξωτερικό.

Και δυστυχώς για το εξωτερικό φεύγουν τα καλά μυαλά και οι καλοί γιατροί.
Διαβάστε στη συνέχεια το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την "αθάνατη" διαφθορά στην Ελλάδα. Για το φακελάκι - αντάλλαγμα της δημόσιας Υγείας στα νοσοκομεία, που κάποιοι επιτήδειοι έχουν μετατρέψει από δημόσια σε "ιδιωτικά" ιατρεία και τσακώνονται μεταξύ τους ποιος θα αρπάξει τον πελάτη. Διαβάστε και για τους περιπτερούχους - μάρτυρες των παραοικονομικών συναλλαγών. Φακελάκια σε όλα τα μεγέθη, με χρώματα και ποικίλα σχέδια, ένα από τα βασικά προϊόντα πώλησης σε περίπτερα πλησίον των μεγάλων κρατικών νοσοκομείων, από το news247.gr,
Αυτή είναι η δημόσια δωρεάν υγεία στην Ελλάδα, την οποία ο συνταξιούχος την έχει χρυσοπληρώσει, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...