Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η μεγάλη απάτη της Κλιματικής Αλλαγής. Ο πιο γνωστός Γάλλος μετεωρολόγος απολύθηκε άμεσα γιατί αμφισβήτησε την "Κλιματική Αλλαγή" (βίντεο)

by petrosdiver.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την απόλυση του πιο γνωστού Γάλλου Τηλε-Μετεωρολόγου του Φιλίπ Βερντιέ του France 2 της δημόσιας Γαλλικής τηλεόρασης, θα ήθελα να προβάλλω για μια ακόμη φορά την άποψη εκείνων που αντιτίθενται στα περί Κλιματικής αλλαγής, με την Αύξηση της θερμοκρασίας του Πλανήτη, την Πράσινη Ανάπτυξη και τα Πράσινα άλογα τύπου ΓΑΠ που μας ταΐζουν επί 10ετιες τώρα, διότι τα θεωρούν ως την μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη και συνωμοσία.
Ένας απ' τους "συνωμότες" φαίνεται ότι ήταν και ο δημοφιλής Γάλλος μετεωρολόγος Philippe Verdier, ο οποίος απολύθηκε από το κανάλι που εργαζόταν γιατί είπε την ...αλήθεια!!!
Γιατί στο βιβλίο του «Κλιματική Έρευνα» (Climat Investigation), που εξέδωσε παραμονές της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου, ισχυρίζεται ότι πολιτικοί σε συνεργασία με ειδικούς στην κλιματική αλλαγή επιστήμονες, εξαπατούν με παραπλανητικά στοιχεία ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Γιατί εκφράζει δημόσια τις αμφιβολίες του για την ακρίβεια των κλιματικών μοντέλων που χρησιμοποιούν οι εν λόγο επιστήμονες για τη διεξαγωγή των ερευνών τους.
Γιατί αμφισβητεί το έργο της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), κατηγορώντας τους επιστήμονες που συμμετέχουν σ' αυτήν ότι «διέγραψαν απροκάλυπτα» δεδομένα που έρχονταν σε αντίθεση με τα γενικότερα συμπεράσματά τους.
Γιατί πιστεύει ότι πίσω από την συνωμοσία της «κλιματικής αλλαγής» που κρατά ομήρους όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, έχει στηθεί μια τεράστια βιομηχανία που κλέβει τα λεφτά του κοσμάκη.
Όπως ο ίδιος αναφέρει σε βίντεο για την προώθηση του βιβλίου του
«Κάθε βράδυ απευθύνομαι σε 5 εκατομμύρια Γάλλους πολίτες και σας μιλάω για τους ανέμους, τα σύννεφα και τον ήλιο. Αλλά υπάρχει κάτι σημαντικό, πολύ σημαντικό, το οποίο δεν έχω μπορέσει ακόμα να σας πω […] Είμαστε όμηροι ενός πλανητικού σκανδάλου αναφορικά με την κλιματική αλλαγή - μια πολεμική μηχανή στόχος της οποίας είναι να παραμένουμε φοβισμένοι».
Όλα αυτά φαίνεται ότι ενόχλησε πολύ κάποιους.
Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σε πάρα πολλούς άλλους που τολμούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τα βάλλουν με το σύστημα, Απλά "εξαφανίζονται".

Το βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεγάλη αυτή ΑΠΑΤΗ που ονομάζεται ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...