Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ.

         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες (11/9/2015) το μεσημέρι, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου των τριών υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα, του Ηλία Κωστοπαναγιώτου, της Κατερίνας Στεφοπούλου και του Γιάννη Παναγόπουλου . Οι τρεις υποψήφιοι απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που παραβρέθηκαν και έδωσαν το στίγμα της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσουν .
Tα θέματα στα οποία κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις ήταν η Υγεία, οι υποδομές, η ανεργία, το εκπαιδευτικό, η απασχόληση, η παραγωγική ανασυγκρότηση, η μεταλλεία κ,α.

Έγινε αναφορά στις συνεχείς παρεμβάσεις του βουλευτή του Νομού Ηλία Κωστοπαναγιώτου, το 5μηνο της πραγματικής θητείας του (Φεβρουάριος-Ιούλιος 2015) για επίλυση και προώθηση λύσεων στα χρονίζοντα προβλήματα του νομού. Ειδική αναφορά έγινε στο μεγάλο έλλειμμα σχετικά με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες του βουλευτή μας, στους 6 ιατρούς που ήρθαν και στους ακόμη πέντε που η αναγκαστική προσφυγή σε εκλογές έχει φρενάρει.
Ο υποψήφιος Γ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε εκτεταμένα στις προοπτικές ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής στο νομό και η Κατερίνα Στεφοπούλου στην ανάπτυξη των υποδομών .
Μια συνέντευξη «διαφορετική», άμεση , χωρίς τον ξύλινο πολιτικό λόγο, κατανοητή, «πιο ανθρώπινη», που έδωσε απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν 10ετιες τώρα τον νομό μας και δίνει ελπίδα για το μέλλον ετούτου εδώ του ευλογημένου τόπου, της Φωκίδας μας.


Άμφισσα 11/9/2015
Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...