Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΤΕΑ και ΑΜΦΙΣΣΑ πρωτοστατούν στην "Ελληνική λίστα της μοιχείας"!

by petrosdiver.
Όταν η χρυσοπληρωμένη εχεμύθεια πέφτει θύμα χάκινγκ, και αυτό το χάκινγκ οδηγεί με τη σειρά του σε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές προσωπικών (και άκρως… σεξουαλικών) δεδομένων στα παγκόσμια χρονικά τότε πραγματικά γίνεται ο κακός ...χαμός.

Ο ιστότοπος Ashley Madison ήταν ο «ναός της παγκόσμιας μοιχείας», γνωστός και ως το «Google των απίστων» και αποτελούσε σημείο συνάντησης για εκατομμύρια (37 εκατομμύρια ο αριθμός των χρηστών παγκοσμίως), επίδοξους μοιχούς και μοιχαλίδες ανά την υφήλιο.
Από την ημέρα όμως που χάκερς κατάφεραν να διεισδύσουν στο απόρρητο μητρώο του ashleymadison.com οι απανταχού έγγαμοι κάθονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα. Διότι οι ψηφιακοί εισβολείς δεν αποκάλυψαν μόνο κρίσιμα στοιχεία, όπως αριθμούς τηλεφώνων, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τα τελευταία ψηφία των πιστωτικών καρτών κ.λπ., αλλά και κάποια κατεξοχήν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Στο προφίλ κάθε χρήστη αναφέρονται οι προτιμήσεις του στο σεξ, φωτογραφικό υλικό πορνικού χαρακτήρα και εξομολογήσεων γεμάτων από τις ακραίες ερωτικές τους φαντασιώσεις. Δηλαδή, όλα όσα δεν θα τολμούσαν ποτέ να μοιραστούν με τους επίσημους συντρόφους της ζωής τους.
Το σκάνδαλο «ashleymadison-gate» απλώνει τη σκοτεινή σκιά του σε ολόκληρο τον πλανήτη, φτάνοντας ακόμη και στις παρυφές του Λευκού Οίκου. Ο Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν, γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να απεμπλακεί από την όλη υπόθεση - μάλλον ανεπιτυχώς.
Μεταξύ των χρηστών βρίσκει κανείς και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, τραπεζίτες, στρατιωτικούς, κρατικούς υπαλλήλους, βουλευτές, ακαδημαϊκό προσωπικό, υπαλλήλους των Ηνωμένων Εθνών, εργαζόμενους στο Βατικανό κ.ά.
Είναι ενδεικτικό ότι από τις διευθύνσεις που διέρρευσαν περίπου 15.000 ανήκουν στον αμερικανικό στρατό και εκατοντάδες στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ εκατοντάδες είναι και οι υπάλληλοι της βρετανικής κυβέρνησης που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι.

Ελλάδα, ένα απέραντο κρεβάτι 

Το «site της απιστίας» έχει κάνει θραύση στους Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου, καθώς μέχρι σήμερα περίπου 145.000 Ελληνες έχουν γίνει μέλη. Το 65,9% εξ αυτών είναι άνδρες και το 34,1% γυναίκες, με τον ηλικιακό μέσο όρο να εκτιμάται στα 37 έτη για τους άρρενες χρήστες και τα 35 έτη για το ασθενές φύλο.
Το ashleymadison.com σημειώνει με σαφήνεια τις πλέον καυτές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα της ελληνικής επικράτειας. Ο ελληνικός χάρτης της απιστίας καταρτίζεται βάσει στατιστικών στοιχείων. Ετσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν οι χάκερ και την αποτύπωσή τους στον άτλαντα των μοιχών και μοιχαλίδων, οι περιοχές με τους πιο «άτακτους» δεσμευμένους (παντρεμένους, αρραβωνιασμένους, λογοδοσμένους κ.λπ.) βρίσκονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, είναι τα δυτικά και νότια προάστια της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας που προηγούνται, έχοντας με διαφορά τους περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες.
Σε απόλυτους αριθμούς, οι περισσότεροι Ελληνες χρήστες του site φαίνεται ότι κατοικούν στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Μενίδι, στο Ιλιον, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό και τη Νίκαια, ενώ δυναμική παρουσία έχουν επίσης οι άνδρες και οι γυναίκες από συνοικίες όπως Βύρωνας, Νέα Σμύρνη, Ζωγράφου, Νέα Ιωνία, Μαρούσι και Καλλιθέα.
Τα βόρεια προάστια της Αθήνας φαίνεται ότι έχουν τις πιο τολμηρές γυναίκες, με πρώτη την Εκάλη και ακολουθούν η Ανάβυσσος, η Ελευσίνα, το Χαλάνδρι, η Νέα Ερυθραία, η Φιλοθέη, η Βούλα, ο Αλιμος και η Λούτσα.
Εκτός Αττικής, οι κάμποι αντιλαλούν από τους ερωτικούς στεναγμούς, μια και ιδιαίτερα ανήσυχες εμφανίζονται οι κυρίες στους Σοφάδες Καρδίτσας, στην Ιτέα, αλλά και την Ερμιόνη.
Στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι άπιστοι φαίνεται να βρίσκονται στις περιοχές της Καλαμαριάς, του Ευόσμου, της Μενεμένης, αλλά και του κοσμοπολίτικου Πανοράματος.
Στην υπόλοιπη επικράτεια, οι ερωτύλοι Ελληνες εντοπίζονται στη Σπάρτη, στην Πάτρα, στη Ζάκυνθο, στην Αμφισσα, στη Σκιάθο, στην Καστοριά, στην Αριδαία, στην Κρήτη, στη Νάξο, στη Μύκονο, στον Εβρο, στο Αμύνταιο και τα Γιαννιτσά. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι άνδρες, οι οποίοι σε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους αναζητούν εφήμερους ερωτικούς συντρόφους μέσω Ιντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...