Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μπα Γκι – Μουν: νέες δηλώσεις από την Νεο Κορεάτικη "προσωπικότητα"

by petrosdiver.
Και νέα διπλή παρακαλώ παρέμβαση από το εξαιρετικό αυτό όργανο της παγκοσμιοποίησης που ακούει στο όνομα ΟΗΕ.
Δηλώσεις που βάζουν τα πράγματα στην θέση τους και δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Τρέμουν ήδη τζιχαντιστές και Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Η πρώτη δήλωση μας έρχεται από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού που ...κρατηθείτε... καταδικάζει τη σεξουαλική βία στο Ιράκ και τη Συρία. Πανικός επικρατεί ήδη στις τάξεις των τζιχαντιστών και αναμένεται η αναστολή και η παύση των βιασμών εντός των επόμενων ωρών.
Η δεύτερη δήλωση είναι λίγο πιο ήπια, αλλά εξίσου δυναμική και έρχεται κατ' ευθείαν από το στόμα του Secretary-General (...μιλάμε για πολύ τίτλο όχι μαλακίες...), Μπα Γκι – Μουν, ο οποίος κάνει έκκληση στις Ευρωπαϊκές κυρίως κυβερνήσεις για να επιλυθεί η μεταναστευτική κρίση, επειδή δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί προσωπικά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Ταυτόχρονα δηλώνει «τρομαγμένος και θλιμμένος από τον θάνατο προσφύγων και μεταναστών» και προαναγγέλλει τη διεξαγωγή συνόδου για το συγκεκριμένο ζήτημα στις 30 Σεπτεμβρίου. ...Ανατρίχιασα ...θα διεξαχθεί νέα σύνοδος... στο μεσοδιάστημα ας πνιγεί όποιος θέλει αυτοί πάντως θα εξακολουθούν να ...λυπούνται!!!
Θεωρώ πάντως ότι καλό θα ήταν ο κ. Μπα Γκι – Μουν και οι άλλοι παρατρεχάμενοι του ΟΗΕ να σκεφτούν την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουν τις χιλιάδες άδειες νεόδμητες κατοικίες που ρημάζουν στην Κίνα.
Ξέρετε ...αυτές που έφτιαχναν οι Κινέζοι για να παρουσιάζουν στον έξω κόσμο την "φούσκα" της "τεράστιας ανάπτυξής" τους. Εκεί θα μπορούσαν να στεγάσουν κάμποσα εκατομμύρια πρόσφυγες και να λύσουν ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...