Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Επανεμφάνιση του εξαφανισμένου Αβραμό με νέες δηλώσεις για τους πρόσφυγες.

by petrosdiver
“Βρίσκομαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσω σήμερα την Ευρωπαϊκή Ατζέντα για τη Μετανάστευση. Μετά τη σκληρή δουλειά των τελευταίων μηνών, είμαστε επιτέλους σε θέση να παρουσιάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα για την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική. Η Ατζέντα ανταποκρίνεται άμεσα στην ανάγκη να σωθούν ζωές και να στηριχθούν με τολμηρές δράσεις οι χώρες που είναι στην πρώτη γραμμή. Δεν αφορά στο άνοιγμα ή το κλείσιμο των συνόρων, γιατί και τα δύο αυτά σενάρια δεν είναι ρεαλιστικά. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πολιτών με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του μεταναστευτικού προβλήματος. Αφενός, θα ενισχύουμε τις επιχειρήσεις “Τρίτων” και “Ποσειδών” που βρίσκονται υπό την εποπτεία της υπηρεσίας Frontex.
Θα στηρίξουμε τις χώρες διέλευσης, όπως Ιορδανία, Τουρκία, Τυνησία και οι οποίες φέρουν το κύριο βάρος των προσφύγων, ή τον Νίγηρα, για να σταματήσουμε τα δίκτυα διακίνησης προς την Λιβύη.....
Αυτά και πολλά ακόμη είχε αναφέρει σε συνέντευξη τύπου στις 13/5/2015 ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας (!!!) κ. Αβραμόπουλος, παρουσιάζοντας την Ευρωπαϊκή Ατζέντα για τη Μετανάστευση
ΈΚΤΟΤΕ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ
Όλοι γνωρίζουμε από τα διάφορα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ το τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα με το θέμα των μεταναστών.
Όλοι έχουμε παρακολουθήσει και παρακολουθούμε καθημερινά τα ανθρώπινα δράματα "live on TV". Ο Αβραμό και τα μεγαλόπνοα σχέδιά του πήγαν περίπατο στο πρώτο κύμα μεταναστών που έφτασε στα Ελληνικά νησιά.
Εδώ Αβραμό, εκεί Αβραμό, που είναι ο Αβραμό;;;;
Και ξαφνικά ο Αβραμό εμφανίζεται, μαυρισμένος όπως το απαιτεί άλλωστε και η εποχή, (τα μπάνια του λαού βλέπετε) και μη έχοντας ξεχάσει και το στυλάκι που τον διακρίνει, μας ενημερώνει με στόμφο χιλίων καρδιναλίων, ότι ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με «τη χειρότερη κρίση προσφύγων μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο» και η Ευρώπη οφείλει να υποδεχθεί με τόπο «αξιοπρεπή» και «πολιτισμένο» τα πρόσωπα που ζητούν άσυλο.
Μας υπενθύμισε (για την περίπτωση που κάποιος το έχει ξεχάσει) την αρχή της «αλληλεγγύης με αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης», πάνω στην οποία είναι οικοδομημένη η Ευρώπη και ότι «αυτό που οφείλουμε να κάνουμε (;;;) είναι να οργανώσουμε το σύστημά μας ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με τρόπο αξιοπρεπή, πολιτισμένο και ευρωπαϊκό»
Όχι για να μην νομίζουν κάποιοι κακόβουλοι ότι ο Δημητράκης δεν εξακολουθεί να εργάζεται για το καλό των μεταναστών. Απόδειξη ότι το μυαλό του (;;;) βρίσκεται συνεχώς και αδιαλείπτως σε αυτούς.
'Αντε τώρα να ξεκουραστείς λίγο Δημητράκη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...