Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΙΤΕΑ: Τρίτη (18/8/2015) η συνεδρίαση το τοπικού συμβουλίου.

by petrosdiver.

Αύριο Τρίτη 18-8-2015 θα συνεδριάσει στις 19.00 το απόγευμα το Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας.
Η τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Δελφών, σύμφωνα και με τις διατάξεις του άρθρου 88 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, με θέματα ημερήσιας διάταξης.
Τα θέματα προς συζήτηση είναι:

1. Επί αιτήσεως κ. Βέργου Πέτρου του Φωτίου σχετικά με την υπερχείλιση της δεξαμενής στους Αγ. Αναργύρους της Δ.Κ Ιτέας.

2. Επί αιτήσεως κ. Γεωργάκα Κων/νου του Δημητρίου για παραχώρηση δημοτικού χώρου όπως χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιδικών παιγνίων (Αλογάκι, Καμηλοπάρδαλη, Ζέβρα).

3. Επί αιτήματος του κ. Διονυσίου Οικονόμου του Ιωάννη για την απομάκρυνση των κάδων απορριμάτων που βρίσκονται παραπλεύρως της οικίας του επί της οδού Αχ. Καρακάση και την τοποθέτησή τους σε άλλα σημεία της Πλ. Σακκαλή.

4. Επί αιτήσεως κας Γιαννούλας Τζίβα του Αθανασλιου για την κοπή και αντικατάσταση των δένδρων έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Λεωφ. Άστιγγος αριθ. 28 στην Δ.Κ Ιτέας.

5. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων στο κατάστημα "ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ" της εταιρείας "Ι. ΚΑΨΑΛΗΣ-ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αριθ. 55 στην Δ.Κ. Ιτέας και παράταση λειτουργίας αυ
τών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...