Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η υπέροχη ΕΕ

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.
Στην σύνοδο κορυφής ζητήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την μεταφορά δημοσιας περιουσίας αξίας 50 δις στο Λουξεμβούργο και να ακυρώσει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί μέχρι σήμερα «μονομερώς» μεταξύ των οποίων και αυτός για τις 100 δόσεις.
Η λίστα με τις απαιτήσεις του Eurogroup αποτελεί μια καθαρή τρέλα, αυτό είναι ένα πραξικόπημα, γράφει ο Πολ Κρούγκμαν στο blog του, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα θανάσιμο χτύπημα στο σχέδιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Σφοδρή επίθεση του Γάλλου ευρωβουλευτή και ιδρυτή του Κόμματος της Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν, στη γερμανική κυβέρνηση, που καλεί το Βερολίνο να σταματήσει την κωμωδία. Στον λογαριασμό του στο twitter ο Γάλλος ευρωβουλευτής σημειώνει πως για τρίτη φορά στην Ιστορία μια γερμανική κυβέρνηση καταστρέφει την Ευρώπη.
Μιλώντας σε χιλιαδες συγκεντρωμένους στην Γερμανία, ο Δαλάι Λάμα, κάλεσε για ενότητα στην Ευρώπη και επιστροφή στις βασικές αξίες της. «Η Γερμανία πρεπει να βοηθήσει την Ελλάδα και να κρατήσει την Ευρώπη ενωμένη»!
#Spiegel: Φρικαλεότητες
#Liberation: Αίσχη
Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική: Πραξικόπημα
Παγκόσμιος ξεσηκωμός για την Ελλάδα!
Μέχρι προχθές η ρήξη θα ήταν η τιμωρία για τους «τεμπέληδες και απατεώνες Έλληνες».
Σήμερα, η ρηξη ισοδυναμεί με «δολοφονια της Ελλάδας από την εγκληματική Γερμανία».
Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά τέτοια διεθνοποίηση Ελληνικού ζητήματος ειχε επιτύχει μόνον ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Ολος ο πλανήτης μια γροθιά υπέρ της Ελλάδας #this is acoup!
Η Ελλάδα καταφερε το ακατόρθωτο, ενωσε ολους τους λαούς του κοσμου υπέρ της!
Τρομοκρατημένοι οι ηγετες της ευρωζώνης παρακολουθούν την επανασταση των λαων στα social media και ψαχνουν διεξοδο απο την οργη της παγκοσμιας κοινης γνωμης!
Το »#This is a coup» ( αυτό είναι Πραξικόπημα), έχει φτάσει τα 100.000.000 μηνύματα στο Twitter.
Είναι ηδη δευτερο σε ΟΛΟ τον κόσμο και οδευει για πρώτο!
Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες στηλιτεύουν τις απαιτήσεις της Γερμανίας κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, αναφέροντας ότι ουσιαστικά στοχεύει στην ανατροπή της ελληνικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...