Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο Πρωθυπουργός να μην αφήσει "λίθον επί λίθου" στα βοθροκάναλα της διαπλοκής.

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.
Μπορεί το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή που εξέδωσε σχετικά με την στάση που κρατούν τα ΜΜΕ για το δημοψήφισμα να αναφέρει ότι: «μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Κοινοβουλίου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος μερίδα των μέσων ενημέρωσης ξέγραψαν κάθε δεοντολογία και τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ του «ναι», εγώ θα πω ορθά κοφτά ότι ξεκίνησαν πραγματικό "πόλεμο".
Πυρ ομαδόν εναντίον της κυβέρνησης, εναντίον του δημοψηφίσματος, εναντίον των υποστηρικτών του ΟΧΙ.
Πληρωμένοι κονδυλοφόροι που χτυπάνε διπλοβάρδιες για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους και να ικανοποιήσουν ένστικτα και αφεντικά. Τηλεπαρουσιαστές της δεκάρας που δεν διστάζουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό με όποιο τρόπο θεωρούν πιο πρόσφορο.
Όποιος τολμήσει και ψηφίσει ΟΧΙ θα μας ρίξει στα βράχια, στον γκρεμό, στον όλεθρο και την καταστροφή, θα κάνει πραξικόπημα και θα φέρει το χάος, θα μας βγάλουν από την ΕΕ και θα επιστρέψουμε πίσω στη δραχμή.
Έχουν πάρει δε τέτοια φόρα που έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν εικόνες από Βραζιλία και από τον σεισμό του 1999 στην Τουρκία και τις πλασάρουν ως σκηνές απελπισίας του κόσμου σήμερα.
Μόνο που ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν περισσότερο και φυσικά να δικαιολογούν απόλυτα το πόσο διεφθαρμένοι είναι και πόσο επάξια κατέχουν την 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού.
Τι σημασία έχει τι λέει ο ΟΗΕ, ο Στίγκλιτς, ο Τσόμσκι και ένα σωρό άλλοι. Εμείς πρέπει να χωνέψουμε αμάσητα αυτά που λέει η Τρέμη, ο Μπάμπης, ο Ευαγγελάτος, ο Καμπουράκης και τα λοιπά καλόπαιδα...
Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν, ότι όλοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες κονδυλοφόροι κονομάνε σε ένα χρόνο όσα παίρνει ένας συνταξιούχος όλη του τη ζωή και έχουν κάθε λόγο να κάνουν αυτό που κάνουν.
Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να μην τους ακούμε και όσοι τους ακούνε να μην "τσιμπάνε".
Τέλος απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό της χώρας να προτείνω να μην χάσει άλλο χρόνο. Να κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει αμέσως μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. Να μην αφήσει "λίθον επί λίθου" στα βοθροκάναλα της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...