Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ZDF: Εμείς δώσαμε στην Ελλάδα δανεικά όχι βοήθεια. Αυτοί μας πληρώνουν κανονικά και εμείς τους βρίζουμε!!!

by petrosdiver.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι εκτός από τους προβοκάτορες της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, υπάρχουν και οι έντιμοι Γερμανοί που προσπαθούν να πούν αλήθειες και να αφυπνίσουν τον κόσμο.

Πρώτα γίναμε μάρτυρες της εκπληκτικής εκπομπής του Γερμανικού ZDF για το Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις όπου εκατομμύρια Γερμανών έμαθαν για πρώτη φορά ότι ο επίσημος «μπαταχτσής» της Ιστορίας δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Γερμανία που δεν έχει πληρώσει ακόμη, ούτε ένα μάρκο για τις Ελληνικές επανορθώσεις, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και την άγνοια πολλών Γερμανών, οι οποίοι δεν γνώριζαν ούτε καν τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται η χώρα τους.
Αυτή την φορά οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής «Die Anstalt» του ZDF επέστρεψαν δριμύτεροι θέλοντας να δώσουν στους Γερμανούς πολίτες να καταλάβουν ότι κανείς απο τους δανειστές δεν έχει χάσει ούτε ένα ευρώ από τους Έλληνες. Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν η κρίση μέχρι τώρα έχει κοστίσει «Μηδέν λεπτά» στους Γερμανούς φορολογούμενους και στους φορολογούμενους των άλλων κρατών-δανειστών.
Τους εξηγούν ότι δεν πρόκειται καν περί «βοήθειας» διότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα, αλλά ότι πρόκειται για καθαρό δανεισμό με πολύ κερδοφόρα γι' αυτούς επιτόκια, δηλαδή η Γερμανία έχει καταφέρει και βγάζει λεφτά από την κρίση.
Τέλος οι δύο παρουσιαστές μέσα από την σάτιρα, καταδεικνύουν την αδικία και τον παραλογισμό του να πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες εκατοντάδες εκατομμύρια σε τόκους για δάνεια και παρόλα αυτά σχεδόν όλοι να τους βρίζουν.

Ακολουθεί το βίντεο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...