Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Οι κάτοικοι της Φωκίδας είπαν σήμερα ένα "βροντερό" ΟΧΙ στην διάλυση των δομών υγείας του νομού. (φωτο-βιντεο)

Γράφει ο Βέργος Πέτρος.
Με το δυναμικό παρόν των κατοίκων της Ιτέας σήμερα το πρωί έξω από το Κέντρο Υγείας της πόλης, ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την εξαθλίωση του Κέντρου Υγείας και γενικά των δομών υγείας του νομού.
Περισσότεροι από 250 συμπολίτες μας υπέγραψαν την επιστολή διαμαρτυρίας που θα σταλεί στο πρωθυπουργό και στον υπουργό υγείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος του Δ. Δελφών, εκπρόσωποι του Σωματείου των εργαζομένων του ΓΝΑ και της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας τους και εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του τοπικού συμβουλίου της ΔΕ Ιτέας.

Η συνέχεια δόθηκε στην Άμφισσα στο μεγάλο Παμφωκικό συλλαλητήριο.
Στην μεγάλη συγκέντρωση έδωσαν όλοι το παρόν. Σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φωκίδος, Ο βουλευτής του νομού, ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος, ο αστυνομικός διευθυντής και το σωματείο των αστυνομικών, ο Δήμαρχος Δωρίδος, δημοτικές παρατάξεις, σύλλογοι, μέλη οργανώσεων, φορείς της πόλης και του νομού. Παρόντες επίσης το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο μαζί του εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, τον ιατρικό σύλλογο, η μαθητιώσσα νεολαία της πόλης και πλήθος κόσμου.
Μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι φορείς ακολούθησε πορεία και αποκλεισμός του οδικού κόμβου της Άμφισσας.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τις κινητοποιήσεις.




 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...